+48 606 711 890

„Kompleksowe sprzątanie mieszkań odbiorców usług opiekuńczych w Warszawie i Powstańców Warszawskich”

We współpracy z OPS Mokotów, CPS Śródmieście, OPS Praga Południe, OPS Ursynów, OPS Mokotów, OPS Wesoła, OPS Rembertów, OPS Wawer, OPS Wilanów oraz Centrum Usług Społecznych realizujemy projekt sprzątania mieszkań dla najuboższych osób starszych zamieszkałych na terenie Warszawy. Projekt finansowany przez miasto st. Warszawa.

„Koszyk wielkanocny”

Obdarzyliśmy 40 Seniorów paczkami wielkanocnymi z półproduktami oraz gotowymi daniami, aby odmienić ich święta na lepsze. Link do relacji: https://www.facebook.com/FundacjaPSiK/photos/pcb.275625184165973/275607904167701/

„Wspieraj Seniora 2020”

Razem z CPS Śródmieście współpracowaliśmy dostarczając codziennie prawie 50 ciepłych posiłków do Podopiecznych CPS. Poza tym pomagaliśmy w zakupach i dostarczaliśmy paczki żywnościowe najbardziej potrzebującym.

„Podaruj święta Seniorom” – akcja z Kwadrat Bistro Art

(https://www.facebook.com/KwadratBistroArt/), Fundacja_T_Kwadrat

(https://www.facebook.com/FundacjaTKwadrat/ ) oraz Teatrem Kwadrat (https://www.facebook.com/Teatr.Kwadrat/)

Dzięki zaangażowaniu Aktorów, wsparciu Darczyńców i cudownych Kucharzy, udało nam się wspólnie stworzyć aż 60 kolacji wigilijnych, które dotarły z naszą pomocą do najbardziej potrzebujących Seniorów w Warszawie. https://www.facebook.com/FundacjaPSiK/photos/pcb.211758290552663/211756880552804/

Stała współpraca z CPS Śródmieście i OPS Ochota

Od marca 2020 współpracujemy z OPS Śródmieście i Ochota. W międzyczasie zorganizowaliśmy i dostarczyliśmy komputery do najuboższych dzieci i Seniorów, rozwoziliśmy ciepłe posiłki, dostarczaliśmy paczki przygotowane przez OPS zawierające suchy prowiant i najpotrzebniejsze produkty do życia, pomogliśmy dostarczyć prezenty świąteczne na Wielkanoc i Boże Narodzenie 2020. Jesteśmy w stałym kontakcie odnośnie najbardziej potrzebujących osób i świetnie się wzajemnie uzupełniamy w zakresie niesienia pomocy.