Cover for Fundacja "Pomocy Seniorom i Kresowiakom"
Fundacja "Pomocy Seniorom i Kresowiakom"

Pomagamy osobom starszym w pokonywaniu trudności życia codziennego. Na każdym kroku wspieramy i aktywizujemy poczynając od zdrowia (wizyt lekarskich, rehabilitacji) przez załatwianie spraw urzędowych aż do spotkań przy herbacie i spacerów.

Dziękujemy za wspólnie spędzone miłe chwile. W tym świątecznym czasie składamy Państwunajserdeczniejsze życzenia ciepłych Świąt Wielkiej Nocy.Dziękujemy za wsparcie naszej inicjatywy:Bari RestaurantBARAK 2.0 Food & DrinkRedge TechnologiesZUTIndustrialPrzemysław FrasunekFighTimeUPS PolskaKamila SzafrańskaKasia ZenesSelgrosContact Center KarieraPakfal Bracia Hyla Opakowania i Naczynia JednorazoweArteria S.A.Szkoła Podstawowa nr 76 im. 13 Dywizji Piechoty Strzelców KresowychDziękujemy Wolontariuszom:Liceum Filmowe i Kreacji Gier WideoLiceum Ogólnokształcące im. Emiliana KonopczyńskiegoPaweł WojdaAnna SmolakMarcin BukowskiDziękujemy także za gościnność Dzielnica Waweroraz wsparcie wspólnego celu Stowarzyszenie Radość z pomaganiaFot. MSkaryszewska ... See MoreSee Less
View on Facebook
No to My już gotowi na jutro...start godz. 1️⃣1️⃣:0️⃣0️⃣. 🐣Śniadanie Wielkanocne🐣 dla samotnych i będących w potrzebie w 👊 Dzielnica Wawer 👊 ... See MoreSee Less
View on Facebook